Jørns Auto unplugged

Drik noget rødvin og glem sagen. Ja, det var rådet jeg fik efter mere end 35 års medlemskab af Dansk Bilbranche Råd ( tidligere CAD ). Billedet illustrerer samtidig at “proppen er røget af” sådan i overført betydning – derfor teksten på denne side.

Før du læser nedenstående bør du først have gennemlæst   Fortælllingen om luftfjederen der tabte pusten og blev til en støddæmper som ses ved at klikke på denne tekst.

Jeg / vi ( JAU2 A/S ) har tabt en sag omkring fejlmontering af en luftfjeder – først i Ankenævn for Biler, og dernæst i det offentlige retssystem.

Har man tabt en retssag hvor sagsbehandlingen er sket på en professionel måde, såvel teknisk som juridisk, må man erkende nederlaget og “trække stregen”. Har du læst fortællingen som tilgås via linket herover, kan du selv danne dig et indtryk af om det er sket i dette tilfælde.

Med teksten på denne side vil jeg forsøge…………………

Hvis du er registreret bruger kan du læse mere ved at klikke  her. Hvis du ikke er…., ja, så siger jeg tak for at du ( forhåbentlig ) har fulgt den spændende transformation af en luftfjeder til en Mercedes E-Klasse Van.