Jørns Auto unplugged

Drik noget rødvin og glem sagen. Ja, det var rådet jeg fik efter mere end 35 års medlemskab af Dansk Bilbranche Råd ( tidligere CAD ). Billedet illustrerer samtidig at “proppen er røget af” sådan i overført betydning – derfor teksten på denne side.

Før du læser nedenstående bør du først have gennemlæst   Fortælllingen om luftfjederen der tabte pusten og blev til en støddæmper som ses ved at klikke på denne tekst.

Jeg / vi ( JAU2 A/S ) har tabt en sag omkring fejlmontering af en luftfjeder – først i Ankenævn for Biler og dernæst i det offentlige retssystem.

Èn ting er at tabe en retssag såfremt det har foregået på en professionel måde. En anden ting er at tabe en retssag på basis af en sagkyndig og et nævn der er helt blottet for viden om autoteknik og end ikke kan skelne helt basale undervognskomponenter fra hinanden.

Med teksten på denne side vil jeg forsøge…………………

Hvis du er registreret bruger kan du læse mere ved at klikke  her. Hvis du ikke er…., ja, så siger jeg tak for at du ( forhåbentlig ) har fulgt den spændende transformation af en luftfjeder til en Mercedes E-Klasse Van.