Information fra autobranchen

Information fra Autobranchen
VOLVO S 80 med benzinmotor – beskrivelse af mislyd fra motor.   Denne fejlsøgning og efterfølgende reparation “kunne sætte grå hår i hovedet”, og må betegnes som en fejl der er “once in a lifetime”. Klik   her   læs mere.

Ankenævn for Biler – Tabt sag i Ankenævnet   Klik på teksten til venstre herfor og læs om JAU2 A/S der har tabt en sag i Ankenævnet for Biler. Sådan en sag kan ikke beskrives objektivt af den indklagede virksomhed hvorfor det er vigtigt at du ser bilag fra sagen og selv bedømmer “virkeligheden” ud fra dette.

Miljøtilsyn på autoværksted i Lolland Kommune   Læs om virkeligheden i forbindelse med et miljøtilsyn i et mindre autoværksted. Et autoværksted der foruden service og reparatiion også siden 1981 har udført rustbeskyttelse af person- og varebiler. Et værksted der, uden ændringer, er gået fra at være et “dydsmønster” ( i hvert fald er der fra tidligere miljøsagsbehandlere udtalt at der er forståelse for miljø – problematikken ) til at være et værksted der får al mulig kritik for opbevaring af såvel nye olieprodukter som olieaffald.